• Hos oss kan du välja bild till kontorets vägg, till mässmontern eller hemma som en vacker utsmyckning. Visa gärna att du är en del av det nya Biosfärområdet Vindelälven – Juhtatdahka. Vi är stolta över att vara en del av detta unika område, ett av världens största och kan erbjuda bilder till marknadsföring från hela området.
  • Vi utsmyckar både hem och kontor över hela landet i en mängd olika material och format från 40x30 cm till 10 meter och mer därtill.
  • Material som Canvas, Treviraduk, Aluminumplåt, Forex, Vinyl, Kanalplast, Golvlaminat, Wellpapp, Tapet, Flaggtyg, Baclit, PVC utomhus – Vi levererar färdigt med kanalsöm, kardborre, öljetter eller annat för snabb uppsättning.
  • Ta en mobilbild på rummet eller väggen som ska utsmyckas, skicka den till oss med önskad bild, format och material – vi monterar och sänder i retur med pris och för slutlig bedömning före tillverkning.

Nyhet! Bordsunderlägg med 12 olika motiv från Vindelälvens vackra område. Format 40 x 30 cm passar även som väggdekoration. Miljövänlig plast och färg. Paket med 4 olika motiv 240:-.

  Finns hos Vindelngallerian, Vindeln. Kan även beställas som paket 4 motiv hos info@vindelfoto.se

Frakt tillkommer!

Önskas storformat av dessa motiv - kontakta oss!

© Copyright www.vindelfoto.se